Ех... наслада!
Щастлив!
Щастлив,
като дете
в детски магазин.
Нестихващ порив
и наслада.
Нека,
тъй да ми се пада!
Уютна стая,
камина
и комин.
Меча кожа,
топлина.
Мека,
цветна,
водопадна
светлина!
Блондинка,
снежна
и... едни гърди...!
Бог създал ги е
с финес... уви!
Сочни устни,
бяла кожа,
сладичък парфюм...
И сърцето...
бум...
бумм...
Щастлив,
като мъниче
със близалка...
За цяла нощ
си имам залъгалка.
Галка!
Галка!
Галка!
И тъкмо да те пипна...
Се събудих...!
Брей... съдба,
ти жалка!
© ПЕТЪР ПЕЩЕРСКИ Todos los derechos reservados