Живеем ли всички в България!!!
Или просто заслепени сме от самите нас,
че не виждаме...Злото,което...унищожава
доброто във нас.
Писатели,Поети...Велики,щом пишем
че пеперуди ни пърхат в стомаха...
И търсим ,поклонници който без слово
отново да радваме че всичко тук е Любов.
Но всъштност,тънем в мизерия...
но какво пък,щом търсим аудитория.
Търсим ,коментари ,че сме добри
и пишем за любов с чисти души?
Враг сме на истина ...и по добре с
подсладени лъжи!?Да бъдем щастливи
Но на къде върви?Не зная , жалко за нас
в откровения вече се крием от нас.
© Ангел Todos los derechos reservados