28 nov 2009, 0:35

Ей така :) 

  Poesía » Otra
694 1 0

ПАК проект за песен:) Нещо много на рап го избива, ама ще видим... =>

 

(припев?)

Как си днес?

Просто ей така.

Нито съм на шест,

нито съм в гъза.

Как си днес?

Просто ей така.

Нито съм в депрес,

нито на върха.

 

Работих с часове

вместо да поспя.

Изпълних си залога

за сухата пара.

А в мейла ми:

"Поръчка - отменена".

Що казваш чак сега?

Ми... просто ей така.

 

(припев?)

 

Щях да мръдна днес

малко извън града.

Любимото да видя

и да се разведря.

Зает бил.

Не можел сега.

Ми тук ще си вися.

Просто ей така.

 

(припев?)

 

Изчистих всичко.

Къщата блести!

Дали това ме радва?

Ела и ти кажи...

Не ми се прави нищо

и ми писна да звъня.

Пак бира ще си взема.

Просто ей така!

 

(припев?)

 

Поне да бях сърдита...

Депресирана поне?

Ядосана кат` куче,

пияна кат` прасе?...

Поне да бях нещастна!

Поне да бях на кеф!

Поне да бях изкарала

някой шибан лев!

Поне да бях доволна

и сума ти неща...

А `найш ли как си чувствам?

Просто ей така :)

 

Как си днес?

Просто ей така.

Нито съм на шест,

нито съм в гъза.

Как си днес?

Просто ей така.

Нито съм в депрес,

нито на върха.

© Ксения Соболева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??