Ей така не идва любовта,
чакаме я всички ние,
искаме да е докоснем,
искаме да ù се радваме,
ценим я като нашето сърце,
топли ни тя,
когато е дошла,
студено ни става,
когато си отива!
За нея стихове пишем,
за нея песни пеем,
понякога тъжим,
сълзи леем.
Тя е като огъня,
понякога гори и топли нашите сърца,
понякога угасва,
студено ни става,
че си е отишла!
Ей така е с любовта!
© Пенка Петрова Todos los derechos reservados