15 nov 2008, 21:04

Ей тъй - ''на инат...'' 

  Poesía » De amor
755 0 4
Казваш, че няма изгубени мигове,
че докрай ще обичаш, но страдаш, боли...
Скътали в сърцето мечтите изгубени? Стига ли
обичта ми към теб?... А сега си върви.

Казваш, че с мен си щастлив,
не е истина, от истинска обич така не боли,
от крадена сигурно, затова откажи се,
забрави, ако можеш, прости...

Казваш, че няма забрава, така ли?
Има, от нея ужасно боли...
Да забравя не мога, туй на теб ще оставя,
теб обичам... а ти забрави.

Казвам това и изтривам сълзите,
ти бе всичко за мен - беше целият свят,
беше моята вяра, надежда, но пък ти ме научи,
да обичам в живота ей тъй - "на инат...''

© Памела Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Страхотно е,брово!!! "Казваш, че с мен си щастлив,
    не е истина, от истинска обич така не боли,
    от крадена сигурно, затова откажи се,
    забрави, ако можеш, прости..."- много е истинско!
  • Браво, Пами!
    Много ми хареса!
    Поздрав!
  • Поздравления, Пами!!!
  • Колко тъжно - "Да обичаш на инат!"
    Чудесно стихотворение! Браво Пами!
Propuestas
: ??:??