22 may 2012, 19:59

Ежедневие 

  Poesía » Otra
526 0 0

Сутрин ставам, леглото оправям
и дорде кафенцето си пийвам,
задачите за деня в ума си аз разлиствам,
една по една - чистене, готвене, пране,
без никакво разнообразие.
Всеки ден една и съща,
та чак взе да ми омръзва.

А така ми се иска на шопинг
да отида
и нова модна дрешка да си купя,
но с това безпаричие за никъде не съм.
Без работа, 
без пари е трудно да се живее, уви.
Всеки ден една и съща,
та чак взе да ми омръзва.

С какво, Господи, съгреших,
че ми изпрати Ти, това пиянде,
та цял живот с него да се мъча
и парите си да харчи той
за таз пуста ракия.
Всеки ден една и съща,
та чак взе да ми омръзва.

Така се нижат дните мои

от сивото ми ежедневие,
пълни с проблеми всякакви.

© Дени Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??