13 sept 2017, 8:58

Ежедневие 

  Poesía » Filosófica
256 1 0

Часовникът бавно тиктака,

а времето бързо тече.

Косата (от старост) окапва...

сърцето тресе се от стрес.

© Андрей Андреев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??