12 ago 2007, 16:26

Екскалибур 

  Poesía
558 0 2
       Къде да те намеря, меч на силата,
       за тебе споменава се в легендата,
       за Крал Артур и Магьосникът Мерлин.
       Ти меч на силата си с Божие Знамение.

       Че да постигнем ние траен мир
         и да въздействаш ти със силата си,
        така че хората да са щастливи,
        да се избавят те от злото, във всичките
        му форми и завинаги.

       Достоен рицар тебе може да те носи - умен, силен, честен.
       Велик си, славни са и твоите способности.
       Неземна сила носиш ти във себе си.
       Даряваш притежателя ти със въможности.

       И символ станал си на мощ, на сила, слава.
       Преминал си в легендите през вековете,
       така че Европеецът да знае славата ти,
       живееш още ти на хората във умовете.

       

© БОРИС РАШЕВ Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??