26 dic 2014, 17:01

(Експромт) 

  Poesía
473 0 0

 

 

 

 

 Експромт

 

Без чернова,

без заготовка

поезия глозга аморфа,

ще да дава криле.

Истината призовава

като отправна точка,

за да танцува нататък в живота

тяло с душа.

 

26.12.2014




 

 

 

© Братан Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??