26.12.2014 г., 17:01 ч.

(Експромт) 

  Поезия
467 0 0

 

 

 

 

 Експромт

 

Без чернова,

без заготовка

поезия глозга аморфа,

ще да дава криле.

Истината призовава

като отправна точка,

за да танцува нататък в живота

тяло с душа.

 

26.12.2014




 

 

 

© Братан Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??