21 jul 2016, 13:05  

Екстаз 

  Poesía » De amor
276 1 4

 

 

Обхождам тялото ти 
с пръсти
като ваятел, 
който търси съвършенство.
Теб Бог те е изваял.
Аз само се дивя 
на Неговия творчески талант.
Изпадам във блаженство!
Нима е грях насладата
от допира 
с усмивката на Бог?

 

20. 07. 2016 г.
Русе

© Румен Ченков Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??