23 ago 2008, 13:26

El pueblo... 

  Poesía » Otra
662 0 2

 

 

El pueblo...

Джунглата е тяхна годеница.

Автомат ,,Калашников'' и сателитна връзка.

... unido...

Подкрепяни от цял Чиапас.

Дълъг поход към Мексико сити.

Черни маски.

... jamas...

Идеи извън конюнктурата.

Синове на Запата, родени от неговия огън.

Сами срещу големите.

... sera...

Черни знамена, очертават колоните им.

Guerilla ще продължи.

Отворете вратите си!

... vencido.

 

© Светлин Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Страхотна идея! Поздравления за доброто и изпълнение
  • харесва ми!
Propuestas
: ??:??