23 авг. 2008 г., 13:26

El pueblo... 

  Поэзия » Другая
650 0 2

 

 

El pueblo...

Джунглата е тяхна годеница.

Автомат ,,Калашников'' и сателитна връзка.

... unido...

Подкрепяни от цял Чиапас.

Дълъг поход към Мексико сити.

Черни маски.

... jamas...

Идеи извън конюнктурата.

Синове на Запата, родени от неговия огън.

Сами срещу големите.

... sera...

Черни знамена, очертават колоните им.

Guerilla ще продължи.

Отворете вратите си!

... vencido.

 

© Светлин Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Страхотна идея! Поздравления за доброто и изпълнение
  • харесва ми!
Предложения
: ??:??