8 dic 2019, 13:06  

Ела 

  Poesía » Erótica
722 1 2

ЕЛА

 

Искам да ме желаеш! 
Когато останем сами, 
 ще ти покажа жарките си, неудържимите страни... 
Мястото, напитките, времето не са от значение... 
Пареща, гореща и много, много веща... 
Страх ли те е!?
Или възпитан си!? 
Свалям всички правила, 
руша прегради... 
Искаш ли да бъдем безразсъдно млади?!
Без мисли!
Само желания,
споделени страстни дихания...
Ще ти покажа нов свят,
на удоволствия и безграничност...
Дай ми знак.
Искам те... ела!

 

П.П. Смееш ли!?! 

 

©Екатерина Глухова
08. Декември 2019г.

© Екатерина Глухова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??