Dec 8, 2019, 1:06 PM  

Ела 

  Poetry » Erotic
738 1 2

ЕЛА

 

Искам да ме желаеш! 
Когато останем сами, 
 ще ти покажа жарките си, неудържимите страни... 
Мястото, напитките, времето не са от значение... 
Пареща, гореща и много, много веща... 
Страх ли те е!?
Или възпитан си!? 
Свалям всички правила, 
руша прегради... 
Искаш ли да бъдем безразсъдно млади?!
Без мисли!
Само желания,
споделени страстни дихания...
Ще ти покажа нов свят,
на удоволствия и безграничност...
Дай ми знак.
Искам те... ела!

 

П.П. Смееш ли!?! 

 

©Екатерина Глухова
08. Декември 2019г.

© Екатерина Глухова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??