3 mar 2008, 10:28

Ела 

  Poesía » De amor
1208 0 20

В очите ти

намерих фона

на моята мечта.

В гласа ти

ехото и прокънтя.

Усмивката ти

сякаш

проговори

и каза й -

при мен ела...

© Севдалин Петров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??