20 ene 2023, 22:11

Ела, дете! 

  Poesía » De amor
406 0 0

Ела, дете мило, чудесно,

стопли изстинало сърце,

твоето е добро и честно,

ела, да сияе усмивка на лице!

 

Сред мъка и тревога

ти нявга утеши мен,

да забравя туй не мога,

ела, да бъда пак засмен!

 

Нощ изчезна, изгря ден,

болката в душата спря,

в миг с тебе споделен

слънчев лъч мен огря!

 

Ела отново, теб желая,

спаси ме ти от зла сила,

ела отново, дете от рая,

ела пак при мен, мила!

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??