12 nov 2009, 22:20

Ела, любов 

  Poesía » De amor
690 0 0

Ела при мен, любов красива,
ела, направи ме щастлива.
Поеми ме в нежна прегръдка,
дари ме с изгаряща целувка.

Ела при мен, любов едничка,
ела, хвани моята ръчичка.
Усети сърцето как е закопняло,
за теб трепти то, разцъфтяло.

Ела при мен, любов красива,
ела, виж как ме правиш жива.
Ти за мен си необятна радост.
Ти си моя сила и моя слабост.

Ела при мен, любов неотразима,
моля те, не оставай неуловима.
Ще те чакам в мрак и в светъл ден,
Единствена ти си всичко за мен!

© Лорита Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??