20 dic 2011, 22:01

Ела при мен 

  Poesía » De amor
455 0 0

1. Ето ме, пред теб стоя, ти запали в мене любовта.

Открих пред тебе своята душа, ти готова ли си сега.

 

2. Ела ти при мен и прегърни ме силно, направи

за мене този миг щастлив.

Когато си със мен, забравям всичко друго,

моя свят напълно ти промени.

 

3. Повярвай ти, аз друг съм, погледни,

неме е страх, щом до мен си ти.

За тебе ще преплувам аз реки,

ти ела и ме вземи.

 

4. Твоята любов ме промени,

сега съм друг пред твойте очи.

Аз съм тук и винаги помни,

че обичам те завинаги.

© Цвятко Цвятков Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??