13 ago 2009, 12:45

Ела при мен! 

  Poesía » De amor
574 0 0

Ела при мен!

Да видя слънце

и да го докосна

без да се опаря,

и с рана да не остана.

Специален си.

Тревожа се за теб.

Вдъхновявам се

с вълшебни изненади

да те радвам

и да ти подарявам

внимание и свобода.

Усмивката ти за любов

ме размечтава.

Прекрасно ухаеш

на човек.

Нежност си.

С теб съм винаги.

С мислите си ще ти помагам

в сериозните ти проблеми

да те подкрепям

и в незабравимите ти моменти

на щастие

да се радвам за теб.

Ще се пречиствам

и летя на свобода.

 

 

                                                                                                           Г.Ф.Т

© Георги Табаков Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??