8 oct 2013, 23:23

Ела при мен 

  Poesía » De amor
527 0 1

Ела при мен

 

Гласът ти ме пленява,

във мене той звучи,

сърцето ти ме сгрява,

при мене остани.

 

Ела при мене, мила,

завинаги ела,

да бъдеш мойта сила

и моята душа.

 

За тебе аз копнея,

за твоята любов,

за тебе аз милея,

за твоя благослов!

© Вал Герх Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??