9 ene 2009, 9:01

Ела при мен 

  Poesía » De amor
822 0 10

Ела при мен. Подай ръка.
И усмихни се, моля те!
Не съм ти дал подаръка
за миналата Коледа.

И залези, и изгреви
неподарени гаснаха.
И аз на най-красивата
не казах най-прекрасното:

     Че името ти в моя глас
     ще се превърне на елмаз.
     Че ти царица си - тогаз,
     когато те погледна аз.

- Кога ще дойдеш? - Оня ден.
- По кое време? - Никое.
Пак наближава Коледа.
И аз ти пиша стихове.

© Райчо Русев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??