Ела при мен, хубаво момиче,
когато тук си - снеговете се топят,
за тебе най-хубави слова изричам,
ела, ангел мой, лъчи от теб блестят!
Нежен трепет гали ми душата,
когато видях те, аз разбрах
колко хубаво цвете е жената,
от тебе бяга всеки мрак!
В тоя студ ме топли нещо,
защото има и добро в света,
сладък пламък аз усещам -
сладкия пламък на любовта!
© Георги Todos los derechos reservados