Jan 21, 2022, 9:23 PM  

Ела при мен, хубаво момиче! 

  Poetry » Love
793 0 0

Ела при мен, хубаво момиче,

когато тук си - снеговете се топят,

за тебе най-хубави слова изричам,

ела, ангел мой, лъчи от теб блестят!

 

Нежен трепет гали ми душата,

когато видях те, аз разбрах

колко хубаво цвете е жената,

от тебе бяга всеки мрак!

 

В тоя студ ме топли нещо,

защото има и добро в света,

сладък пламък аз усещам -

сладкия пламък на любовта!

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??