Ела на помощ моя скитнице завист
с прозрачната дантела островърхият вързоп
ти пожелала си изгората в облог
затворът мой спирала от ненавист
Нали в бретона блясък има брилянтин
но май попрекалил е коафьорът
и с хиляди послания ще ни посреща
пред витрините спокоен бълващ с дози фешън
Но по-добре остригана да бъдеш
страстта далеч разхвърлила
пред нас вратите на космоса
звездните карти разлиства
Седем амфори покорен страдивариус
обредният дом в писъци страдания
разстроени картини вливат златни пари
подвластни на греховни излияния
© Millennium Aquarius Todos los derechos reservados