31.03.2019 г., 20:07 ч.

Елегия 

  Поезия
225 1 1

 

                              Ела на помощ моя скитнице завист

                              с прозрачната дантела островърхият вързоп

                              ти пожелала си изгората в облог

                              затворът мой спирала от ненавист

 

                               Нали в бретона блясък има брилянтин

                               но май попрекалил е коафьорът

                               и с хиляди послания ще ни посреща

                               пред витрините спокоен бълващ с дози фешън     

                              

                               Но по-добре остригана да бъдеш

                               страстта далеч разхвърлила

                               пред нас вратите на космоса

                               звездните карти разлиства

 

                               Седем амфори покорен страдивариус

                               обредният дом в писъци страдания

                               разстроени картини вливат златни пари

                               подвластни на греховни излияния

                                             

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Millennium Aquarius Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??