3 dic 2023, 20:33

Еленчице 

  Poesía
179 0 4

Еленчице! Девойчице!

Топлиш като слънчице!

Пълниш очите!

Радваш душите!

И, Боже! Как те търсят ръцете!

Еленчице! Мой сладък дъх!

Сякаш си далечен, недостъпен връх!

Поне, сведи очи и погледни ме!

От таз любовна мъка изцели ме!

© Маргарита Ангелова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??