Dec 3, 2023, 8:33 PM

Еленчице 

  Poetry
190 0 4

Еленчице! Девойчице!

Топлиш като слънчице!

Пълниш очите!

Радваш душите!

И, Боже! Как те търсят ръцете!

Еленчице! Мой сладък дъх!

Сякаш си далечен, недостъпен връх!

Поне, сведи очи и погледни ме!

От таз любовна мъка изцели ме!

© Маргарита Ангелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??