15 jul 2004, 16:49

Елой,Елой,лама савахтанй 

  Poesía
1700 0 3
 Ела при мен
-Лицето ми гореше
 Отче,Помогни Ми!
 Искам да се махнат!Искам да ме оставят!
-сърцето ми кървеше.
     Ето Аз съм Тук сега ,и Те моля с тез слова
     Личба покажи ми. И душата ми зарадвай Ти.
     Обичам Те!-кажи ми 
     И от кръста Ме свали!
  Любовта Ти към мене,зная,няма край
  Ала в този миг безверен-оставил си ме ,май
  Моля Те,Прости Ми-всичко що съм прегрешил.
 "Ава Отче!"Чуй Ме-сега пред Теб признавам какъв съм бил.
     Само съм Те наранявал.Егоист Бях Аз.
     А сега се осъзнавам и разбирам грешката си.
   - Вината ,чудейки се -как да я залича.
     Ала във Тебе ,зная, е Моята утеха.
     Христос -викам с всички сили-Свали От Мене Тоз
     Товар!Моля Те!Поднасям Ти сърцето си-Моят Дар!
     Ангели небесни-Душата вече не тъжи.
     Нито Огъня Ти(Боже) ще угасне във очите Ми,а цената-
     Исус Вече Я Плати!

 *От Марк-гл.15/34-А на деветия час Исус извика с висок глас:Елой,Елой,лама савахтанй?което значи:Боже Мой,Боже Мой,защо Си Ме Оставил?

© Ивка Дикова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??