8 sept 2011, 21:25

Емигранти 

  Poesía » Versos blancos
1574 0 2

обрулена къща

                              върху чужда география

паралели тръни

                              меридиани лиани

бодлива ограда

                              на набеден дом

крепко щастие 

                              в сламена колиба

ръце-ножици

                              за добре дошъл

блага усмивка

                              зад дълбок трап

твърда земя

                              изпод меко тяло

бърза смърт

                              на неизвестен покойник

тиха печал

                              на неутешима душа

 

© Измислен съм Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??