обрулена къща
върху чужда география
паралели тръни
меридиани лиани
бодлива ограда
на набеден дом
крепко щастие
в сламена колиба
ръце-ножици
за добре дошъл
блага усмивка
зад дълбок трап
твърда земя
изпод меко тяло
бърза смърт
на неизвестен покойник
тиха печал
на неутешима душа
© Измислен съм Все права защищены
. цип