8.09.2011 г., 21:25 ч.

Емигранти 

  Поезия » Бели стихове
1573 0 2

обрулена къща

                              върху чужда география

паралели тръни

                              меридиани лиани

бодлива ограда

                              на набеден дом

крепко щастие 

                              в сламена колиба

ръце-ножици

                              за добре дошъл

блага усмивка

                              зад дълбок трап

твърда земя

                              изпод меко тяло

бърза смърт

                              на неизвестен покойник

тиха печал

                              на неутешима душа

 

© Измислен съм Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??