Малък жест,
Малка стъпка,
Малък допир...
Малка глъдка.
Малко по малко...
Става прекалено...
Емоционално,
Искрено...
Неуравновесено.
От нищо към нещо.
Голямо.
Огромно.
От нищо към всичко.
От искра във огън.
© Исс Todos los derechos reservados