30 dic 2013, 0:28

Емоция 

  Poesía » De amor
948 1 0

           Емоция

 

 Емоцията ме завладява и покорява,

 но разумът ми надделява,

 тя е моята спътница;

 за мен  е безценна закрилница,

 без емоция не се живее,

 не се живее и копнее;

 да  я чувствам днес

 за мен е чест,

 само с нея този свят е така богат!!! 

 

© Пламена Сомова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??