Емоция
Емоцията ме завладява и покорява,
но разумът ми надделява,
тя е моята спътница;
за мен е безценна закрилница,
без емоция не се живее,
не се живее и копнее;
да я чувствам днес
за мен е чест,
само с нея този свят е така богат!!!
© Пламена Сомова Всички права запазени