Идваме на този свят праведни, смирени,
за добро, за съпричастност от Бога сътворени.
Идваме на този свят родени, преродени,
за уроците житейски недоусвоени.
Идваме на този свят с код от прадедите,
без значение с какъв цвят са ни очите.
Идваме на този свят, коренът зове ни,
завета му да продължим свише озарени.
Идваме на този свят с мисия съдбовна
да прокудим всяко зло, всяка нощ злокобна.
Идваме на този свят, носим своя кръст
и в мислите, и в делата без да търсим мъст.
Идваме на този свят, тук ще сме за малко.
да го пропилеем в страх би било тъй жалко.
Идваме на този свят да творим магия,
нека е с емпатия и с божия благословия!
© Златка Чардакова Todos los derechos reservados