26 nov 2008, 10:00

Енергия... 

  Poesía
558 0 0

Онемях от несгоди.
Очите ми потъмняха от облаци.
Прозрачна се чувствам отдава...
Просто енергия... някаква!?

 

 

 

Привикнах към хора пробуждащи
в мен носталгичните мисли.
Всичката злоба изстина.
Любовта привикна да я няма...

 

 

 

Има ли смисъл, смисъл да търся
... в безсмислено съществуване,
протекло насила.
Някъде там... далече от РАЯ?

 

 

 

Постилам си безцветна дъга...
Заспивам!
Моля, не ме безпокойте.
Тази нощ може би ще сънувам,

 

 

 

 

... сантиментална стойност имат....
СЪНИЩАТА!

 

 

 

© ДРУГА Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??