С думи не може да се опише
протичането на Енергията на любовта,
която на части те разчленява
и те кара да усещаш
най-невероятното блаженство на света;
тогава, когато ставаш едно цяло
с всичко и всички живи същества...
И въпреки това,
е възможно да се случи
да постигнеш невероятен екстаз
и почти да изпаднеш в транс
в прегръдките на само един, но любим човек...
Хора, стремете се към ТОВА!!!
© Ивайла Славова Todos los derechos reservados