29.05.2010 г., 12:07 ч.

Енергията на любовта 

  Поезия » Любовна
633 0 1

С думи не може да се опише

протичането на Енергията на любовта,

която на части те разчленява

и те кара да усещаш

най-невероятното блаженство на света;

тогава, когато ставаш едно цяло

с всичко и всички живи същества...

И въпреки това,

е възможно да се случи

да постигнеш невероятен екстаз

и почти да изпаднеш в транс

в прегръдките на само един, но любим човек...

Хора, стремете се към ТОВА!!!

 

© Ивайла Славова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??