2 jun 2012, 9:45

Епи-тафи-грами 

  Poesía » Civil
642 0 6

Епи-тафи-грами
 
I.
 
Взе душата му, о, Боже,
но помилуй и прости.
На света без зло не може,
в кой ли ще се прероди?
 
II.
 
Богове, не бъдете сурови,
когато на съд се яви.
Той, каквото можа, отрови.
Той, каквото можа, развали.
 
III.
 
Светло и тъмно
 
За природното равновесие –
това е толкова просто! –
на земята, родила Левски,
трябва да има и Костов.

 

© Райчо Русев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??