7 dic 2015, 23:31

Епиграми №12 

  Poesía » Otra
199 0 0
Епиграми № 12
1 От векове
 
Тук всеки търси далавера,
и тича чуждо да краде...
О, и това не е от вчера,
а идва с нас, от векове!
 
 
2 Орисия
 
За Пижо и за Пенда,
а също и за Вуте,
приготвил съм остена,
не слушат ли-ядат лобутя!
 
 
3 Той взима и не дава
 
За политик
ей този става,
защото взема,
а не дава!
 
 
4 Една от политиката
 
Не млъква тя пред опонента,
все вика нещо, възразява...
И казвам ви във сто процента,
нещата ясни прекроява.
И с тая нейна логорея
от нищо прави епопея,
макар че често не е права
но хората тя заблуждава!

© Христо Славов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??