4 mar 2015, 21:51

Епиграми-най-много 

  Poesía » Otra
309 0 0

      1/НАЙ-МНОГО

 

Най-много, братя ми тежи,
че всичко правим със лъжи!

 

         2/КОЙ ЩЕ ДАДЕ КОЙ ЩЕ ВЗЕМЕ
Не можем да се разбереме,
кой ще даде,
кой ще вземе!

 

          3/ЗА НАС
Не виждам българин известен,
да е до дъното си честен!

 

          4/НЕ ЗНАМ
Не знам кога ще дойде време
в България да разберме,
че както е в света и тук,
не всеки ТРЯБВА да е чук!

© Христо Славов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??