11 nov 2012, 22:12

Епитаф 

  Poesía » Otra
487 0 1

Епитаф

 

"Да живееш означава да се бориш:

робът за свобода, 

свободният за съвършенство."

 

Когато си тръгна някога от света,

не мислете за мен като за умрял.

Когато си тръгна някога от света,

мислете за мен като за

белия вълк - странникът,

тичащ в мистичната нощ.

Някога... когато.

 

Ванко Николов (Starkmaster) 

© Ванко Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??