11 нояб. 2012 г., 22:12

Епитаф 

  Поэзия » Другая
488 0 1

Епитаф

 

"Да живееш означава да се бориш:

робът за свобода, 

свободният за съвършенство."

 

Когато си тръгна някога от света,

не мислете за мен като за умрял.

Когато си тръгна някога от света,

мислете за мен като за

белия вълк - странникът,

тичащ в мистичната нощ.

Някога... когато.

 

Ванко Николов (Starkmaster) 

© Ванко Николов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??