25 jul 2010, 11:22

Епитафия 

  Poesía » Otra
392 0 1

Събирам
парчета от спомени,
които никога няма да събера.

 

Боли ме
да ги съшивам с илюзии.

 

 

Черен мрамор
с гравирано име на него... 

 

Цветя,
които увяхват за няколко дни.

 

© Павлина Гатева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??