Jul 25, 2010, 11:22 AM

Епитафия 

  Poetry » Other
431 0 1

Събирам
парчета от спомени,
които никога няма да събера.

 

Боли ме
да ги съшивам с илюзии.

 

 

Черен мрамор
с гравирано име на него... 

 

Цветя,
които увяхват за няколко дни.

 

© Павлина Гатева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??