Ерген си имаме в квартала, страшен!
Елате вижте колко е красив!
На тридесет (четирийсет без малко)
със бицепс твърд и поглед страховит.
Прическата досущ на Дейвид Бекъм,
дрескодът реплика е на Диор,
колата - шевролет на два-три века -
с последн писък кожен интериор!
Професийка прекрасна е уцелил -
шофьор на ТИР (не просто камион!).
Жената съвършена не намерил,
към всяка се обръща с "Ей, бонбон!"
И някак си тактично (без да иска)
след дамите обръща той глава,
ако е грозничка, на глас ще се разкиска,
ако е хубавка, ще свирне със уста.
Седя и чудя се след таз епичност:
защо ли тоз човечец е ЕРГЕН?!
Че той е толкова комплексна личност -
хибрид от Нашенец и Супермен!!
(с най-хубави чувства за моя скъп комшия Иван!)
© Ралица Todos los derechos reservados