Jul 14, 2012, 10:40 AM

Ерген! 

  Poetry » Humour
1606 0 9

Ерген си имаме в квартала, страшен!

Елате вижте колко е красив!

На тридесет (четирийсет без малко)

със бицепс твърд и поглед страховит.

 

Прическата досущ на Дейвид Бекъм,

дрескодът реплика е на Диор,

колата - шевролет на два-три века -

с последн писък кожен интериор!

 

Професийка прекрасна е уцелил -

шофьор на ТИР (не просто камион!).

Жената съвършена не намерил,

към всяка се обръща с "Ей, бонбон!"

 

И някак си тактично (без да иска)

след дамите обръща той глава,

ако е грозничка, на глас ще се разкиска,

ако е хубавка, ще свирне със уста.

 

Седя и чудя се след таз епичност:

защо ли тоз човечец е ЕРГЕН?!

Че той е толкова комплексна личност -

хибрид от Нашенец и Супермен!!


 

(с най-хубави чувства за моя скъп комшия Иван!)


 

© Ралица All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??