ЕРОТИЧНА ГЛАВОПРЪСКАНИЦА
______________________________________________
Римуван шарж!
Дзупа-дзупа. Свежа трупа.
Много яко лупа. Тая трупа.
Тупа-лупа. Тупа-лупа...
А когат' настане вечер
и звезди обсипят свода небесен,
(Кой го беше казал -
забра'их, човече.)
остаяме самички.
Само по... цвички.
(На кафе с резе!)
Пра'им, к'ото пра'им.
А кога поглеж -
дълго влакче се набута.
Във една хралупа.
И кат' се почна -
тупа-лупа! Тупа-лупа. Туупа-луупаа.
Влезе мече!!! Излезе клече.
Пък 'зе, та се разтече...
Вече?
(Остана ли мезе?)
И в каната водичка.
Щот' цепи ме главичка.
(Горната!)
Сигур' е от тоз' цъфтеж...
Пак ли тая стара песен?
Не е ли време, май,
да му турим край?
Да му се не знай!!!
2009 г.
Виктор БОРДЖИЕВ
© Виктор Борджиев Todos los derechos reservados