26 jul 2005, 23:32

Еротично 

  Poesía
1068 0 2
Ръцете ми пълзят по твойто тяло,
изтръпват от усещане и сласт.
Устните ти меки, огледало са
на чувствата горящи в нас.
Ръката ми се спира възхитена
от влагата на твоите желания.
Галя те, понесъл се във времето
на щастие, копнежи и ухания.
В този миг на стонове и страст,
двамата сме като преродени...
- Обичам те! - прошепвам тихо аз...
- Обичам те! - ти впиваш устни в мене.

© Найден Найденов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??